Buga Mama Day. Oslava mateřství, lásky a krásy

Nechat se profesionálně nalíčit a učesat, vybrat outfit a zapózovat před objektivem naší fotografky Val. A i na dortík a pokec byl čas. Tak vypadal Den matek pro čtyři vybrané maminky, které si s naším bugáckým beauty týmem užily druhou květnovou neděli v rámci Buga Mama Day. Jaké kousky si Domča, Péťa, Terka a Andy vybraly a co na Bugu říkají? Tady máte všechny tyhle krásky pohromadě.

Péťa: „Elegancky potřebuju ještě tak dvoje.“

Péťa s malou Eliškou byly v nakažlivě dobré náladě a focení jsme si spolu náramně užili. Péťa přiznala, že po šatech Elegance pokukovala už delší dobu. „Jsou nesmírně pohodlné, nutně potřebuju ještě tak další dvoje. :) Jak jsem je viděla na štendru, moje srdce zaplesalo. Jako bych sahala do svojí skříně. I když chvíli jsem byla opravdu hodně nalomená i se sukní Mawe. Další naprosto úžasný kousek. Doteď ji mám v hlavě…

Pétinou stálicí je kabátek z naší starší kolekce Aimee a v závěsu za ním mikča Izis. A my se nedivíme. „Oblečení od vás nosím ráda do práce, protože je pohodlné a zároveň slušivé a elegantní. Tento soulad považuju za zcela výjimečný! Nikdy by mě nenapadlo, že tyto vlastnosti mohou jít ruku v ruce. Tolik krásných a originálních věcí na jednom místě! A tak dobře kombinovatelných!“ Tahle slova nás těší dvojnásob, protože na pohodlí v každé situaci si zakládáme.

Terka: „Vyhrát loterii, mám celý šatník od Bugy.“

Terka dorazila do našeho ateliéru hned se třemi veselými kousky v závěsu. Když přišla řada na výběr outfitu, sáhla Terka po petrolejových kalhotech Nakato a bílé košili Tawia. Nezbývá, než zatleskat, protože oba kousky se skvěle kombinují s celou řadou dalších. Široké kalhoty krásně opticky prodlužují postavu a bílá košile? Tak ta je prostě základ, o tom žádná.

Terka prozradila, že na udržitelnost v módě myslí od chvíle, kdy vyrostla z puberty. Mezi její oblíbené české značky tak patří i Buga, což nás hřeje u srdíčka. „Když jsem se odvážila pořídit si první kousek, byla to skutečně láska na první pohled i dotek. Baví mě hravost a originalita, se kterou Buga tvoří své kousky, které prostě sluší! Oceňuji také praktičnost a možnost úžasných kombinací pro každou příležitost. Kdybych vyhrála v loterii, budu mít celý šatník od Bugy, nekecám.“ Tak v té loterii přejem hodně štěstí! :)

Andy: „Dosud Bugou nepolíbená, ale už vybírám další kousky.“

Andy přišla se svým tříčlenným týmem, který sama nazývá ‚neřízené střely‘ (nebo aspoň tu klučičí část :). Výběr outfitu jsme ale zvládli hravě. Koňaková sukně Mawe je sama o sobě okouzlující a prudce elegantní a Andy ukázala svůj smysl pro kombinování, když tuhle nádhernou barvu doplnila topem Ubay Flowers s přírodním vzorem. „Co mě na tomto outfitu překvapilo? Cítila jsem se svá, cítila jsem se dobře, ale pořád jsem to byla JÁ. Já víla – máma víla, jak řekl můj Matěj.“

Andy taky prozradila, že dosud byla Bugou nepolíbená, ale po neděli strávené v našem ateliéru to vypadá, že máme novou Bugačku: „Myslím, že teď už nezůstanu jen u prohlížení stránek. Nejen že jsem zjistila, jaká velikost mi u vás sedí, ale taky že máte naprosto boží kousky, na které bych normálně neměla odvahu. Myslím, že svůj šatník brzy doplním o další kousek. Už vybírám mezi sukněmi Thema Pink a Mawe Flowers.“ Věříme, že toho nakonec bude ještě víc…

Domča: „Shania byla láska na první pohled.“

Domča přišla na focení s dcerkami Rozárkou a Zairinkou. Po celou dobu holky svítily jak sluníčka a fotit s nimi byla jedna velká radost. Domča sáhla po něžných bílých šatech Shania s šedými puntíky. Jak sama říká: „Byla to láska na první pohled.“ Aby ne. Tyhle lehoučké košilové šaty působí neskutečně žensky a křehce.

Domča se nám svěřila, že je dlouholetá Bugačka. „Bugu mám v hledáčku už devět let. Nejvíc na ní oceňuju, že šije z kvalitních materiálů a tady u nás. Mít nafukovací peněženku, tak si pořídím snad všechno, ale úplně top jsou za mě kabátek Dream a šaty Elegance. Samozřejmě puntíkaté, protože puntíky jsou moje srdcovka. Ráda trávím volný čas aktivně, ať už s kamarády nebo dětmi, a Bugu mohu vzít kamkoliv – na hřiště, do práce i večer do divadla.“ A to je přesně ono! Domča prostě potvrzuje, že opravdu šijeme #ProKazdeTveJa.

Všem maminkám, které na Buga Mama Day přišly a užily si ho s námi, ještě jednou děkujem. Těšíme se na další akci, na další tváře, na další úžasné chvíle strávené s tím nejcennějším, co jako Buga máme: s vámi. <3

Simča Soukupová

Simča Soukupová

Řešení reklamací má v malíčku, sem tam zaskočí v krámku, stále častěji je v týmu, který u nás vymýšlí kreativní obsah. Simču najdete vždycky tam, kde to nejvíc hoří. A vždycky jí to náramně sluší.

Zpět do obchodu