Den plný módy a krásy s Bugou a nápaditou Pájou

Po skvělých ohlasech na krásný „babský“ den s paní Zuzanou jsme do Bugalandu pozvali další ze stylových žen, které hrdě nosí Bugu. Je jí Pája, která přijala naše pozvání a užívala si den, kdy pozornost patřila výsostně jí.

Seznamte se s Pájou

S Pájou jsme se seznámili u snídaně. Pracuje jako sanitářka a při pochutnávání si na výborných vejcích Benedikt nám prozradila, že Buga kousky ji doprovázejí cestou do práce a z práce, ale i při různých kulturních příležitostech. První úlovek si do šatníku pověsila před třemi lety.

„První objednávku jsem odeslala v únoru 2020. V balíčku byl kardigan Valen Red a softshellka Grace s černými tečkami. Od té doby si objednávám minimálně jednou až dvakrát měsíčně,“ říká Pája.

Za ty tři roky už Buga tvoří velkou část jejího šatníku a Pája přiznává, že Buga je její výhradní značkou. Vybrat jen jeden outfit, který je jejímu srdci nejbližší, si žádá zamyšlení.

„Nejoblíbenější kousek jsou šaty Tanisha Bordo,“ odpoví po chvilce přemýšlení.

Kromě toho, že ráda svým nákupem podporuje lokální českou výrobu, imponují Páje na Buga věcech i další věci.

„Ráda vyčnívám a když jdu po ulici, mám jistotu, že v tomto oblečení nepotkám všechny ženy. Buga je nápaditá, stylová, nadčasová a materiály se mi zdají nezničitelné,“ říká.

Zatímco naše Kačka kouzlila se štětci a barvičkami ze svého make-up kufříku, aby podtrhla Pájin přirozený šarm, upřímně nám řekla, v čem bychom mohli ještě víc zabrat.

„Bylo by skvělé, kdyby se daly zkrátit dlouhé čekací doby. Ale máte předem odpuštěno, protože to, co dorazí, je krásné,“ říká s úsměvem Pája.

Outfity, které Pája vykouzlila

Pája se v Buga kouscích opravdu vyzná. Dlouholeté stálice kombinovala s čerstvými novinkami a musíme uznat, že jí to šlo jedna radost.

„Když se dívám na tyto kousky, jsem to celá já,“ řekla nadšeně. Pod Pájinou módní taktovkou vzniklo pět pestrých outfitů.

Mikina Yagu White, kalhoty Malika Black a kabátek Zunu

Bílá mikča Yagu White a černé kalhoty Malika Black s puky symbolizují eleganci a hravost. S lodičkami by si Pája vzala outfit na ples i do divadla.

„Mikča má božský střih a úžasný materiál. Kalhoty jsou pohodlné, nemačkavé a mají šmrnc. A když vyměním lodičky za ležérní tenisky, můžu vyběhnout s kámoškou na víno a pokec,“ těší se. Cestou Páju bude hřát náš oblíbený Zunu kabát.

Mikina Amon Black, Tawia Hot Pink a kalhoty Delia Black

Růžovo-černá kombinace Páju podle jejích slov dokonale charakterizuje – milovnice černé, která výraznou barvou dodá outfitu pomyslnou tečku.

„Mikina Amon má skvělý střih a materiál, ta prostě sedí. Kalhoty Delia Black prostě miluji. Nikde netlačí, necítíte se jako v sevření kazajky, jsou pohodlné, nemačkají se a bonusem je délka, kterou mám ráda. Růžová košile Tawia je pecka svým střihem. Mám už bílou a růžovou potřebuji také. Takto vyrážím do města na nákupy s dcerou, do práce, s manželem do kina, s kámoškou na kafčo. Prostě všude, protože tohle má styl, a zároveň to není nuda.“

Šaty Anva Boho, svetřík Zakir Rose a kabátek Zunu Black

Šaty Anva Boho, starorůžový svetřík Zakir Rose a přehozený kabátek Zunu Black jsou pohlazení pro moji romantickou duši. Volné, jemné a pohodlné. S bundičkou a kloboukem je to dokonalost sama,“ říká Pája s rozzářenýma očima.

Sukně Mawe Nut a tričko Izi Black

Jednoduchý a efektní outfit také ukazuje Pájin cit pro módu a chytré kombinování střihů. „Sukni Mawe Nut miluji, protože zdůrazní úzký pas a zakryje širší boky. Triko Izi Black je božské, elegantní, a to mám ráda. Prostě srdcovka.“

Kalhoty Zinat Navy, košile Etiah Navy a bunda Zari Creeme

„Kalhoty Zinat jsou jako druhá kůže. Jsou mega pohodlné, a to nezjistíte, dokud si je na sebe neoblečete. Košili Etiah bych pohodlností přirovnala k tričku. V tomto bude žena vypadat velmi dobře s knížkou, na hřišti s dětmi i rodinné párty. A Zari je bunda, která je střihem i materiálem úplně jiná než ostatní. Je teplá, ale lehounká, nepochybuji, že se v ní postaráte o parádu. Buga to prostě umí,“ popisuje svůj poslední outfit.

„Užila jsem si famózní den. Nezapomenutelný, neopakovatelný, jen a jen pro mě,“ uzavírá Pája. Jako pozornost a poděkování jsme Páju obdarovali romantickým outfitem se šaty Anva Boho, svetrem Zakir Rose a kabátkem Zunu.

Co říkáte na Páji kombinace? Máte podobný styl, nebo byste kousky nakombinovaly jinak?

Monika Linhartová

Monika Linhartová

„Všechno má svůj čas.“

Zpět do obchodu