Den plný módy a krásy s Bugou a stylovou zákaznicí Zuzanou

Některé z vás máte v šatníku zatím jeden kousek, jiné celou sbírku a další nás zatím jen nesměle okukujete. Téměř každý den si s vámi voláme, píšeme, odpovídáme na vaše reakce pod fotkami, ale šancí potkat se osobně, kromě našeho obchůdku, moc nemáme. Vymysleli jsme proto způsob, jak se blíž seznámit s kočkami, které pravidelně nosí Bugu, a pozvali jsme je k nám, abychom společně strávily krásný „holčičí“ den.

Seznamte se s paní Zuzanou

Jako první dostala pozvání strávit beauty day s Bugou paní Zuzana. Pozvání s radostí okamžitě přijala, a protože bydlí v Chrudimi, domluvily jsme se na tom, kdy nás v Buga navštíví, velmi rychle. Zuzana si nejdřív poskládala 3 outfity podle svého gusta.

Prozradila nám, že v Buga nakupuje už sedm let, tedy zhruba od doby, co začala pracovat v Chrudimi. Na Buga jsem si nejvíc oblíbila univerzálnost. Obleču se a můžu si bez problému splnit celodenní záležitosti (jít do práce i na kávu). Oceňuji také určité detaily, jako jsou puntíky, oblečení není tuctové,“  říká Zuzka a jako příklad ukazuje šaty Nekesa Grey Dott, ve kterých k nám dorazila.„Těžko bych hledala něco, co se mi nelíbí. Je super, že stále přicházíte s něčím novým, jen já teda musím pořád a pořád nakupovat,“ dodává se smíchem Zuzka, když se jí ptáme, jestli bychom mohli něco zlepšit.

Když jsme se dopovídaly a připravily si zákoutí na focení, vzala si Kačka (naše make-up artistka) do parády líčení a vlasy a pustily jsme se do focení. Zuzka se postupně oblékla do outfitů a zářila před objektivem jako opravdová hvězda. Stihla nám prozradit, jaký je její nejoblíbenější kousek z Bugy. ,,Košile Tawia! Mám obě růžové varianty, jak světlou, tak tu sytou. Užívám si, jak jsou praktické, pověsím je na ramínko a nemusím je žehlit, také je super, že se minimálně mačkají.“

Buga dělá Zuzaně společnost při různých aktivitách, které tvoří náplň jejího dne. „Hodně se věnuji sportu, a protože pracuji na úřadě jako asistentka, musí být oblečení zároveň šik a pohodlné. Buga mě tak provází v průběhu celého dne. Například puntíkatou Grace využiji i při běhání. Přehodím si ji přes sebe a není mi zima.“

Na závěr jsme si dopřály kávu a výborný čokoládový dortík. Jako pozornost a poděkování za ochotu si od nás odnesla Zuzka nové kalhoty Vito v olivové barvě a košili Tawia v bílé barvě, která jí v šatníku chyběla. „Bylo to skvělé, užila jsem si to, díky :) ,“ zhodnotila den s Bugou Zuzka.

Jaké outfity si Zuzka vybrala?

V prvním outfitu září výše zmíněná košile Tawia v bílé barvě, ke které si Zuzka vybrala sukni Thema Cube. V práci by jí to v takovéhle kombinaci mimořádně slušelo.

Druhá kombinace má sportovnější nádech. Tmavší šaty Adanna Navy Dott se sofistikovanými rozparky Zuzka doplnila nepřehlédnutelným sakem Ania Sweet Pink.

Stejně jako mnohým z vás padly i paní Zuzce do oka nové široké kalhoty Vito v olivové barvě, které se velice rychle staly z novinky naprostým bestsellerem. K nim stačilo přidat jednoduché tričko Kya Pink, které se díky své romantické barvě krásně hodí k Zuzčiným blond vlasům.

Líbilo by se vám, kdyby si vás vzala do parády naše make-up artistka, vyfikly jste se do Buga kousků a strávily jste s námi příjemný den focením?

Zpět do obchodu