Návod pro chlapa: Jak jí vybrat Bugu a nespálit se hned napoprvé

Muži a móda. Jedni se v ní orientují jako ryba ve vodě (ale je vás menšina, víme), pro jiné je vybírání ideálního kousku pro ženu snad ještě horší představou, než zůstat sám ve člunu na širém moři. Pokud patříte do té druhé skupiny, házíme vám záchranné lano v podobě tohoto návodu, jak elegantně vplout do tajů velikostí, střihů a barev, aniž by vás to stálo mnoho sil, času a energie.

Chcete se blýsknout dárkem od Bugy, ale při pohledu na tu záplavu našich kousků jste tak trochu lost? Nevěšte hlavu, po přečtení následujících rad se z vás stane ten nejúžasnější mužskej ever.

Co to vlastně bude?

V první řadě si pojďme ujasnit, co ta vaše vyvolená nosí nejradši nebo v čem se cítí dobře. Pokud na tuhle otázku dokážete jednoznačně odpovědět, tenhle odstavec klidně přeskočte.

V opačném případě doporučuju dvě řešení:

1) Zahrajte si na detektiva

Zkuste svou drahou pár dní pozorovat. Nemyslím žádnou sledovačku, chraňbůh, jen se každé ráno, než vyrazí do práce, pozorně zaměřte na to, co má zrovna na sobě.

Kalhoty od sukně rozeznáte bezpečně, tak si všimněte, jaký typ nohavic (široké, obepnuté) nosí nejčastěji. Sukně i šaty rozlišujeme dle délek i střihů, tak sledujte i to, jak velká část jejích nožek zpod nich vykukuje a podle toho zvolte mini, midi, nebo maxi délku. (Můj tip: Midi sluší úplně všem ženám a rozhodně největším trhákem jsou u nás zavinovací sukně Mawe.) Střihy jsou buďto pouzdrové (obepnuté), áčkové (rozšiřující se), anebo volné splývavé. Možná je vaše milá košilový typ, nebo má ráda obtažená trička – toho všeho si všímejte.

2) Zeptejte se její kamarádky

My holky řešíme módu v kteroukoliv roční (i denní) dobu, tak pošlete kamarádce odkaz na naše stránky a poproste ji o tip. Nezapomeňte jí pak poděkovat třeba čokoškou.

Velikost nemusí být žádný strašák, i když ji najdete ve skříni

Už víte, co chcete, ale tápete nad velikostí? V klidu, i s tím umím poradit. Vyčkejte, až uslyšíte ze sprchy ten nezaměnitelný zpěv – teď přijde vaše chvíle.

  • Mrkněte do partnerčiny skříně na cedulky u jejího oblečení (bývají na zadní rubové straně, úplně stejně jako u vás :)). Vidíte-li nejčastěji M, pak u nás bude vaše drahá mít nejspíš S. Zkrátka o jednu velikost menší.
  • Vezměte ze svého vercajku metr (ano, i svinovacím se dá měřit oblečení) a změřte délku rukávů, nohavic, šířku přes prsa nebo v pase – záleží, jaký kousek jste vybrali.
  • Někam si to všechno zapište a porovnejte s rozměry, které máme uvedené u každého kousku na e-shopu.
  • Dobrým vodítkem vám taky bude informace o modelce, na níž jsme oblečení nafotili – vždy uvádíme její výšku a velikost, kterou má na sobě.

Objevil jste ve skříni kousek od Bugy? Lucky boy! Nic neměříte, máte vyřešeno! Pokud si přesto nebudete jistý, napište mi na Messenger, e-mail nebo chat na e-shopu. Nebo prostě vytočte naše telefonní číslo a proberem to rychle a efektivně (to vy muži beztak oceňujete nejvíc, takže stud stranou).

Barva – jděte na to jednoduše. Po „chlapsku“

Jako takhle. Nebudu to tady na vás zkoušet se slonovinovou, fuchsiovou nebo smaragdovou. Základní barvy jste si ale osvojil už v předškolním věku, tak se jich budem držet, ok?

Jak zjistit, která by vaší amazonce udělala největší radost? Sondujte. Nenápadně se vyptejte, zakomponujte otázku do nějaké hry nebo se napřímo zeptejte Líbí se ti tahle barva? Ale pozor. Odpověď „Miluju žlutý tulipány.“ ještě neznamená, že potřebuje hořčicovou čepici.

Inspirujte se v jejím šatníku – která barva tam dominuje, tou nic nezkazíte.

Poukaz to jistí

Tak, teď už víte, jak na to – musíte si ujasnit, jaký kousek své milé chcete koupit, zjistit velikost a vysondovat barvu. Netroufáte si? Máte dvě možnosti – pochlapíte se a zeptáte se přímo mě nebo mých kolegyň na zákaznické lince, anebo sáhnete po dárkovém poukazu. I to je totiž elegantní řešení. Pak se můžete kradmo vplížit do její šatní skříně a omrknout velikost, kterou si zvolila. Příště už to vyjde a vy budete za kinga!

Takže don't panic, tak jako tak máte s dárkem od Bugy zaručenou spoustu radosti. Nezapomeňte se ale postarat i o tu duševní… ;)

Vaše Verča

 

P.S. Tenhle článek je určený pro chlapy, ale počítáme s tím, že sem zabloudí i nejedno zvídavé ženské očko. Tak jestli jste to zrovna vy, nezapomeňte poslat odkaz svému milému – třeba se inspiruje a překvapí vás…

Verča Smělá

Verča Smělá

Kdo hledá, najde. A s pomocí naší Verči to platí dvojnásob – má totiž pod palcem zákaznický servis. Tahle srdcařka se moc ráda směje a do práce se umí zakousnout natolik, že je schopná zapomenout vyzvednout děti ze školy. 😀

Zpět do obchodu