Žena osmkrát jinak, aneb Osm tipů pro váš módní styling

Každý den jiná, ale vždy svá. Nálady a rozpoložení se často promítají i do výběru kousků z ženského šatníku. Jednou chcete vyběhnout ven a zakřičet Světe, jsem tady!, abyste druhý den odcházela z bytu s mírnou, nostalgickou náladou. Jindy vás čeká důležitá pracovní schůzka, kde chcete zazářit, zatímco nazítří vyrážíte na akci, kde můžete popustit uzdu své módní fantazii a ukázat svého nápaditého ducha. Inspirujte se outfity z dílny Buga. Experimentujte s jednotlivými kousky a vytvořte si tu extravagantnější, tu střídmější, ale vždy neotřelý outfit, ve kterém v davu rozhodně nezapadnete. Oblékneme vás na každý den. I kdyby jich v týdnu mělo být osm.

1) Bohémská vizionářka

Chvílemi zasněná, jindy naplno dávající na odiv svou extrovertní povahu. Bezstarostná duše s vizionářským nadšením je schovaná v outfitu volného trička Safu a pudrových kalhotách Elli Short. Punc bohémství jí dodává kardigan Kito Shapes – libůstka pro minimalistky, ale i milovnice odvážnějších vzorů v oversized střihu.

2) Šarmantní City Girl

I v městské džungli je dobré si hlídat svoje teritorium. Denimovými kalhotami Reece, pruhovaným tričkem Kenda a nepřehlédnutelným sáčkem Chanya v hot pink barvě nebude pochyb o tom, kdo vládne městu a světu. Aspoň v módních kruzích. Nahoďte ležérní účes, úsměv a směle vykročte do středu všeho dění.

3) Královna sportovní elegance

Královny šetřit nemusí, a to ani na barvách. Červený outfit s prvky sportovní elegance jasně prozrazuje, jakým sebevědomím žena oplývá, když zvolí takto nepřehlédnutelnou kombinaci. Široké nohavice kalhot Malika, nadčasový střih sáčka Chanya a suverénní proužky na tričku Gogo Elegance o vás řeknou vše. Tedy… téměř vše.

4) Glamourová dobrodružka

Jak být elegantní, dravá, ženská, a přesto zůstat v maximálním komfortu, který dovolí jakékoliv dobrodružství? Pohodlné kalhoty Reece doplněné stylovým proužkovaným rolákem Elton a korunované výrazně červenou mikinou Izis zaručí obdivné pohledy na každém kroku. Náš tip? Výraznější kabelka, vlasy pevně svázané do culíku a svěží líčení. Jde se ven!

5) Business rebelka

Model, který na pracovní schůzce zaručí, že vám všichni všechno odkývou. Suverénní rudé kalhoty Nakato mají elegantní vroubkovanou texturu a díky širším nohavicím skvěle prodlužují postavu. A co takhle dát projednou vale všem košilím a nahradit je ležérním apartním topem Gari s véčkovým výstřihem a spadlými rukávy? Nadčasové černé sáčko Ania spolu s praktickou kabelkou pak businessový look krásně doladí.

6) Módní ikona

Znalkyně moc dobře vědí, že spojením dvou tří minimalistických prvků docílí maximálního efektu. Přesně jako je tomu u bílé basic košile Tawia, která je příjemná, pružná a krásně kopíruje postavu, a černých šatů Gesi, které svým střihem dovolují právě různé čarování s kombinacemi. S touhle dvojkou netřeba řešit další doplňky. Tím nejlepším bude váš spokojený úsměv.

7) Květinová duše

Záplava květů nemusí být nutně jen záležitostí šatů či sukní. Trochu divoký, ale velmi vkusný květinový vzor na sáčku Chanya potěší všechny romatničky, které nechtějí zapadnout v davu. Crop top Aina nechá vyniknout rafinovaně uvázané šňůrce v pase u kalhot Tosha. Ano, takhle snadné je vytvořit svěží outfit plný radosti pro celý den.

8) Vintage kouzelnice

Dokonalost vintage outfitů tkví v umění kombinovat. Aby žena v tomto stylu působila přirozeně a bez přehnaného patosu dala na odiv svůj vkus, je dobré mixovat kousky opatrně. Jako základ poslouží třeba bílá košile Tawia. Límeček vykukující zpod svetru Taye dodá hravost, pohodlné kalhoty Hisia s gumičkami v pase a na koncích nohavic zase trošku retro nádech.

Kombinovat oblečení může být každodenní rutinou, stejně jako výzvou k tomu, abyste do svého šatníku vnesla svěží vítr, hravost a radost z toho, jak vypadáte. Našla jste si styl, který vás vystihuje? Inspirovali jsme vás k nějakému novému outfitu? Pokud ano, máme radost. Pokud vám ve výčtu nějaký styl chyběl, napište nám na vase@buga.cz a pošlete fotky svých outfitů nebo jen tipy, které kombinace by se líbily vám.

Mír, lásku a Bugu.

Péťa Šindlerová

Péťa Šindlerová

Hlava i srdce celé Bugy.

Motto: „Každou hodinu jiný“.

Zpět do obchodu