Pro ženy v každé roli #1: Zdravotní sestra Martina

Každá z nás je jedinečná. Jsme hlavními i vedlejšími hrdinkami na filmovém plátně, na kterém se odehrávají naše životy. Někdy je to komedie, jindy spíš spletitý thriller, občas také drama, ale většinu času především krásné dobrodružství. Scénář si tvoříme my samy, ale někdy si režisér Osud usmyslí, že by se příběh dal okořenit překvapivým zvratem.

Začali jsme proto pátrat, abychom vám mohli představit superženy, které se s láskou, odhodláním a často i obětováním se na úkor svých potřeb ujímají různých životních rolí a Buga jim přitom dělá společnost.

Seznamte se s Martinou, zdravotní sestrou, mámou Laury a Matěje

Ve zdravotnictví se našla nejen Martina, ale i její manžel, který je vytíženým lékařem záchranářem. Ten je často ve službě, a Martina tak musí zvládat domácnost a děti sama.

Martinko, prozraď nám, v jakých životních rolích záříš?

Dcerka Laura (6,5 roku) se narodila s genetickou vadou a má opožděný psychomotorický vývoj. Je to milá a komunikativní holčička, která si jde ale životem svým vlastním tempem. Velice se snaží a hodně na sobě maká, má výbornou paměť, pěkně čte, některé věci jí jdou zkrátka líp, jiné hůř.

U nás v rodině byly tedy karty rozdány malinko jinak, ale i tak klasicky zastávám všechny běžné role; jsem máma, manželka, milenka (ale jen mého muže :)), kuchařka, uklízečka, fyzioterapeutka a zdravotní sestra, což je mé původní povolání. Lauře se před rokem a půl narodil mladší bráška Matěj, se kterým jsem momentálně na mateřské dovolené.

Marťa říká, že jí není jedno, co si na sebe obleče, a chce vypadat pěkně. Myslíme si, že touhle ultrapohodlnou kombinací mikiny Iff, kalhot Ime, hřejivého kabátu Cher a čepice dokazuje, že má styl.

Srší z tebe nadšení, s jakým si užíváš chvíle s rodinou. Jak společně nejčastěji trávíte čas?

Opravdu mě naplňuje starat se o rodinu, moc mě baví vaření, respektive pečení sladkých dobrot. Bez mučení se přiznávám, že mateřská dovolená je pro mě fakt dovolená a užívám si ji. Ráda chodím i na dlouhé procházky a túry a taky běhám.

Když Marťa potřebuje rychle nachystat sebe a děti ven, hodí na sebe kabátek Bowie Black a má jistotu, že bude ladit s ostatními kousky šatníku a nebude jí venku zima.

Jaké kousky bychom našli ve tvém šatníku?

S Matějem jsme teď pořád venku s kočárkem nebo odrážedlem, takže oblečení musí být především pohodlné. Není mi jedno, jak vypadám, takže musí být i stylové. Mám ráda jednoduché, spíš jednobarevné kousky v černé, bílé, všech odstínech hnědé, béžové a šedé. U mě rozhodně moc barev nenajdete.

Šaty Thalia Grey Dott s jemnými puntíky krásně zapadají do barevného spektra, které nosí Martina nejradši.

Řekni nám ještě něco o outfitech, které sis oblékla.

Vybrala jsem si oblečení, které přesně splňuje mé požadavky na styl a pohodlí, navíc spojení sportovního s nádechem elegance je přesně to, co s kočárkem ve městě potřebuju. Naložit děti do auta, pomoct jim z auta, vyndat kočárek, školka, nákup, cvičení, procházka, oběd, káva – to všechno musím zvládnout v jednom outfitu.

V pohodlném kabátku Lerato Creeme může Martina vesele honit Matěje po dětském hřišti.

Vaše Buga

#ProKazdeTveJa

Zpět do obchodu