Pět nej tipů jak vyšperkovat štědrovečerní outfit

Jak se na Štědrý den a o svátcích cítit slavnostně, ale zůstat v pohodlí? Máme pro vás 5 jednoduchých tipů, které vám zaručeně zlepší náladu podobně jako vánoční světýlka!

Vánoce jsou za rohem a vy budete určitě i letos mít načančaný byt ozdobený chvojím či jmelím, možná už máte i ozdobený stromeček? :) My vám dnes nebudeme dávat tipy, jak navodit vánoční atmosféru u sebe doma, my se zaměříme na vás!

1. Vánoční barvy
Jaká barva se vám vybaví, když se řekne "Vánoční čas"? Nám rozhodně červená barva a pak dozajista slavnostní lesky do zlaté či stříbrné. I když zářivé barvy nejsou přes rok nic pro vás, na Vánoce se nebojte trochu experimentovat. Schválně vyzkoušejte, co vaše rodinka řekne na sváteční červené šaty či na sebevědomou matně-rudou rtěnku. A pokud není červená nic pro vás, zkuste třeba černé šaty s drobnými zlatými detaily, které se budou hodit nejen ke stromečku, ale i na sváteční návštěvu!



2. Zvolte materiál "za odměnu"
Abyste si celý den užila se svými blízkými v dobré náladě, myslete na to, že výběr kvalitního materiálu je to hlavní. I když je Štědrý den slavnostní chvíle, není žádný důvod k tomu, abyste se trápila zahalená do kousavých šatů z tvrdých umělých vláken jen proto, že se třpytí a hodí se tak na Vánoce. Vedle nešáhnete nikdy, pokud si zvolíte bavlnu, slavnostnější může být třeba viskóza, modal (bílá puntíkatá košile z modalu je náš hit letošních Vánoc) či kvalitní bavlna nebo viskóza s malou příměsí polyesteru nebo nylonu a elastanu, které dodají látce lesk a pružnost.



3. Hlavně pohodlně
A co střih? Ten je také důležitý. Pokud máte zrovna období, kdy se necítíte ve vypasovaných šatech, můžete zvolit třeba sukni s vyšším pasem, která pomáhá lichotivě vytvarovat ženské křivky. A pokud máte nejraději volné šaty áčkového střihu, slavnostní nádech jim dodá třeba mašlička u krku posetá drobným puntíčkem. 

4. Krása tkví v detailu
Šaty i materiál máme vybrané. A co dál? I když není všechno zlato, co se třpytí, na Štědrý den si dovolte zazářit! Elegantně-slavnostní dojem skvěle podtrhnou spíše drobné šperky s leskem, proto se nebojte sáhnout po briliantových či zirkonových naušnicích, drobných perličkách či broušeném sklu typu šperků od Swarovského. My v Buga milujeme jemné šperky od české návrhářky 27 jewelry ;-)



5. Slaďte se se stromečkem
Věříme, že v žádných dvou českých domácnostech bychom nenašli dva stejné stromečky. Ani dvě stejné paní domu. Proč se ale nesladit se stromečkem, aby byla vánoční atmosféra dokonalá? Schválně se zkuste zamyslet, jaká barva na ozdobách vašeho stromečku převažuje a podle ní zvolte třeba barevné punčošky, barvu rtěnky či kreativně nalakujte nehtíky. Možná o tomto detailu budete vědět jen vy, ale to přeci nám ženám ke spokojenosti stačí :)



Věříme, že všem budou na Štědrý den oči přecházet, a to nejen z krásného stromečku a nachystané tabule, ale především z toho, jak vám to sluší. Protože spokojená žena, je krásná žena!

#ProKazdeTveJa

 

Zpět do obchodu