Servírujeme vám barevné letní menu

Barvy. Sdělujeme jimi naši náladu, vyjadřují naše pocity, momentální nastavení i životní postoje. Evokují v nás taky různé vůně a chutě – a protože těch je léto plné, rozhodli jsme se vám naservírovat pár barevných outfitů, kterými se můžete inspirovat na cestě tímto zábavným ročním obdobím. Pojďte se s námi projít po paletě barev a vyberte si outfit podle svého gusta…

Náruživá červená

Energická a zároveň vznešená červená je odjakživa barvou symbolizující lásku. Nebojte se zakřičet si do světa, že milujete život! Chcete-li dát vyniknout svým ladným bokům, není lepší volby než pouzdrové sukně Tai. Je měkoučká, pohodlná a pružná, takže v ní můžete sebevědomě vyskočit vstříc novým zážitkům.

V kombinaci třeba se světlým crop topem Kayla a bílými botkami si můžete dovolit červený outfit ještě více umocnit stejně laděnými doplňky. Tahle barva je tak působivá, že okolí s vámi vaši lásku k životu bude vcukuletu sdílet!

Vznešená purpurová

Tahle královská barva snad nepotřebuje rozsáhlejšího popisu, je to totiž láska na první pohled. A ta také nepotřebuje slov. V našem týmu jsme se shodli, že šaty Bella Violet naprosto dostojí svému názvu. Krásné. Volný oversize střih s netopýřími rukávky a pásek, který krásně vytvaruje siluetu, to je mimochodem ideální kousek na letní dovolené.

V teniskách a s malým batůžkem v nich uděláte parádu na odpolední promenádě, v lodičkách a s kabelkou pak budete okouzlující společnicí při romantické večeři.

Veselá oranžová

Barva radosti, slunce, tepla i vzrušeného očekávání. Všechno tohle vidíte na Markétčině outfitu. Již zmiňovaná pouzdrovka Tai se v oranžovém provedení stala její posedlostí a v kombinaci s bílou košilí Iba, kterou si vpředu uvázala na laškovný uzlík, chyběly k dokonalosti už jen její oblíbený klobouček značky Tonak a trendy sandálky.

I v ultrapohodlném outfitu se dá zaujmout, vidíte? A ještě tím můžete kdekoho rozveselit… Nebojte se vyniknout!

Hravý puntík s něžnou růžovou

Co by to bylo za Buga doporučení, kdyby v něm chyběly puntíky, že? Tahle sukně Aiko se rychle stala naprostým hitem mezi našimi áčkovkami. Do puntíku splňuje naše motto, že šijeme #ProKazdeTveJa, protože ji díky délce pod kolena využijete na rande, ale i pro oficiálnější momenty.

Skvělá vychytávka je guma v pase – Terka si za ni zastrkala něžné růžové tričko Salma z oblíbeného mušelínu. Kdo tenhle kousek znáte, víte, že samotné tričko můžete v pase převázat stuhou ze stejného materiálu, ale jak je vidět, rozkošně umí vypadat i takhle zastrčené. Terce jsme ještě do vlasů zasunuli jemnou ženskou čelenku, ale vplést si do nich můžete stuhu nebo se dozdobit decentními sponkami…

Bláznivá pocta přírodě

Tohle kalhotové duo jsme samozřejmě nemohli vynechat. Kalhoty Vito máme v zářivých, přírodních i decentnějších barvách, na focení jsme ale vybrali trošku potřeštěnější kombinace. :) Markét si oblékla kalhoty ve svítivě zelené a doplnila je už zmíněným bílým mušelínovým topem Salma, jehož materiál oceníte hlavně v parném létě, síťovkou v barvě gatí a trendy čelenkou.

Terka jí sekunduje s barevným a nepřehlédnutelným květovaným vzorem, který vás zaujal okamžitě po uvedení do e-shopu. Ke kalhotám Vito se dají vzít volné crop topy, zastrkat košile nebo oversize trička, ale bezvadně k nim vypadají i upnutější modely. Terka se zavinula do něžně růžového topu Adero, který je skvělý pro svou variabilitu při uvazování, a jeho jemná barva krásně podtrhne květované nohavice.

I tady samozřejmě platí, že méně někdy znamená více, takže k divočejším vzorům doporučujeme opravdu jen jednobarevné decentní kousky. Obě holky jsou tady tak trochu retro třetího tisíciletí, nepřipadá vám? :)

Tak co, vybraly jste si svého favorita? Letní kombinování je zábava a není třeba se bát výrazných barev a vzorů, pokud je vkusně sladíte s doplňky. Dejte aspoň na chvíli vale mdlým odstínům a rozsviťte sebe i své okolí. Bude vás za to milovat. A my taky!

-->

Zpět do obchodu