Jak se oblékat sexy a žensky i když venku mrzne

Zima, zima, zima všude je veliká, ale to není důvod k tomu, abyste slevily ze své ženskosti a cítily se jako lední medvědice! Naopak. :) Mrazivé dny jsou skvělou příležitostí pro sexy zimní módu. Podmaňte si ledové království a srdce všech v něm s našimi tipy jak na zimní outfity!

 

Jak být sexy i v zimě? 

Když se řekne zimní móda, možná si představíte neforemné huňaté svetry z nekvalitního umělého vlákna. Ale chyba lávky, i přiléhavý svetřík vás zahřeje, je-li z toho správného materiálu! Důležitý je velký podíl přírodních vláken jako je bavlna, proto víme jistě, že vás třeba uplejší rolák z materiálu s vysokým podílem bavlny zahřeje naprosto spolehlivě. Díky svému střihu „na tělo“ neztratíte své ženské tvary a perfektně sedí k sukním. A že snad máte po Vánocích trošku větší bříško? Nakombinujte roláček se sukní s vyšším pasem či sáhněte po volném střihu oversize svetru, který vypadá skvěle i k legínám či kalhotám.

 

Ženské prvky pro ladné zimní královny

U nás v Buga víme, že zimní kabáty a bundy nemají jen zahřát, ale měly by i pěkně vypadat. Však i na zimní procházce se chceme stále cítit krásně a žensky, no ne? Skvěle vypadají bundy a kabáty zúžené v pase, vypasované ideálně páskem či knoflíkem. Proto jsme navrhli kabát Zari. Projmutý střih zvýrazňuje ladné křivky, zároveň ale díky dvouřadému překrytí dílů budete stále v teploučku. A takový stojáček, velký límec či dokonce oversize kapuca jako je u kabátu Jani, představuje nejen skvělou ochranu před větrem ale zároveň je velmi elegantním prvkem. 

 

 

Barvy, barvy, barvičky

Zimní období rozhodně nemusí znamenat nudné tmavé outfit. Naopak. Pokud je za okny mlha či sníh, je to o důvod víc prozářit si den nějakými barvami. Elegantní černý kabát je sice univerzálním parťákem do každého počasí, ale pudrově růžový zase vykouzlí úsměvy kolemjdoucích kudy budete chodit. A pokud vám chybí syté barvy kvetoucích poupat, můžete zazářit v modrém květovaném kabátu nebo si vychutnat barvy malinového roláčku, zeleného či bílého oversize svetru či vypasovaného svetříku v trendy fialkové barvě. Dobrá nálada zaručena!  




 Vyšperkujte zimní outfit doplňky

Pletené čapky, zajímavé doplňky a sebevědomý makeup, to jsou všechno tríčky, kterými můžete ozvláštnit svůj outfit i během toho nejmrazivějšího dne. Chystáte se na procházku v čepici? Spleťte si vlasy do dvou copů a nechte je zpod čapky rošťácky vykukovat. A nezapomeňte si vzít čepici v jiné barvě než je váš kabát, kontrasty vám v zimě budou slušet. Ke krémovému, šedému či světlému kabátu sáhněte po černé čepici a outfit s tmavým kabátem naopak prozáří třeba růžově malinová. Bát se nemusíte ani výrazné rtěnky po vzoru naší oblíbené blogerky Mamachef, která hrdě nosí krásnou rudou rtěnku. 

 

A jaké jsou vaše tipy a triky na vyšperkování zimních outfit? Dejte nám vědět třeba na našich sociálních sítích Facebook či Instagram a nezapomeňte čerpat každodenní inspiraci i tam! 

#ProKazdeTveJa

 

Zpět do obchodu