Pilíř dámského šatníku: Kalhoty v hlavní roli

Umíte si představit šatník bez dobře padnoucích kalhot? Ano, typicky ženským elementem jsou šaty a historie to jen potvrzuje. Ale řekněme si to upřímně, kalhoty z kvalitního materiálu a vhodně zvoleného nadčasového střihu by prostě neměly v žádném šatníku chybět.

V pohodlí a šik: kalhoty mají mnoho podob

Časy, kdy byly ženy v kalhotách brané víc jako rebelky než někdo, koho můžeme vidět na ulici běžně, jsou naštěstí dávno za námi. Dnes bychom asi jen těžko našli ženu, která nemá v šatníku absolutně žádné kalhoty. Ani se nedivíme. Není nic jednoduššího než vklouznout do pohodlných kalhot, doplnit je topem a teniskami a vyrazit. Kreativitě se meze nekladou a nudit se s nimi určitě nebudete.

Vito a kouzlo širokých kalhot

Jestli jste ještě nepřišly na chuť širokým kalhotám, protože se bojíte, co udělají s vaší postavou, nadešel správný čas zbořit předsudky. Tajemství jejich nošení totiž spočívá ve správné kombinaci. Vhodně zvolený top spolu s botami dokonce opticky prodlouží siluetu.

Černé kalhoty Vito, které díky materiálu s vysokou gramáží krásně drží svůj tvar, jsme doplnili výraznou košilí Tawia. Nadčasovou kombinaci doťukly k dokonalosti lodičky a elegantní outfit byl na světě.

Vito jsou společně s hřejivou mikčou Vaya dvojkou k nezaplacení. Sportovní a mladistvý nádech podtrhnou tenisky, o pohodlíčko na procházce tak bude postaráno.

I olivová barva kalhot Vito se krásně kombinuje. S neutrálními tóny měkoučkého roláku Slam Sand, prodlouženým sakem Jannis v bílé barvě a teniskami vytvoří trendy outfit s nádechem elegance, abyste se cítily celý den maximálně pohodlně.

Tmavší olivový odstín kalhot Vito krásně kontrastuje s jemnými barvami bambusového trička Ima Elegance, přes které stačí přehodit džísku, skočit do tenisek a můžete se špuntem vyrazit do parku nebo třeba s kámoškou na kávu.

Reece a vyladěný střih bez zipu

Skvěle padnoucí střih kalhot už za ty roky opravdu dobře poznáme. A když se střih spojí s materiálem, který pruží, drží si svůj tvar a není ani po celém dni nijak vytahaný, dostává radost z nošení kalhot Reece úplně nový rozměr.

Kalhoty Reece v sytě koňakové barvičce předvedou svou výjimečnost v elegantní kombinaci s oblíbeným asymetrickým tričkem Yoko v bílé. Jejich obepnutý střih snese i volnější topy, například s vysokými lodičkami budete v práci naprosto okouzlující.

Chystáte se po práci vyrazit ven? Stačí vyměnit top za pohodlnou mikču Iff a lodičky za tenisky a za dvě minutky už za sebou zavíráte dveře a jste připravena vyrazit.

Elli a nadčasová klasika

Kalhoty Elli bez zipu, které nikde netlačí, je radost nosit. Přizpůsobí se rytmu vašeho dne a rády na sebe vezmou hlavní roli ve vašem outfitu.

S béžovou mikčou Frida si kalhoty Elli okamžitě sedly a vytvořily nadčasovou dvojku. Měkoučkou kombinaci stačí doplnit pohodlnými teniskami a rázem se můžete nechat unášet vlnou pohodlí.

Na první pohled veselý outfit je zárukou skvělé nálady i důkazem toho, že kalhoty Elli ladí s jakýmikoliv barvami. Zkombinovali jsme kousky, které jste si zamilovaly okamžitě po jejich představení – tričko Gogo White Elegance a výrazné sako Ania Sweet Pink. Trikem téhle kombinace není jen tahle parádní růžovka, ale především příjemné materiály, ze kterých se prostě nebudete chtít převléct.

Po barevné smršti jsme vsadili na tlumenější outfit oživený vašimi oblíbenými bugáckými puntíky. Asymetrický top Yoko Black Dott působí s kalhotami Elli rafinovaně žensky, a když k tomu všemu přidáte černé tenisky, budete připravená zvládnout den v jakémkoliv tempu.

Dlouhé, kratší, široké, úzké, obeplejší nebo volné – módní hra kalhot nezná hranic a my se už teď těšíme, jakými kombinacemi bugáckých kalhot nám zase vyrazíte dech.

Zpět do obchodu