Katka Říhová: Buga, má srdcovka. I na podzim

Proč nosím Bugu? Je pohodlná, dává mi volnost a zároveň s ní dokážu být prudce elegantní. I když na podzim může být občas trochu „achjo“ najít ten správný outfit, s Bugou jsem si jistá, že vždycky sáhnu po tom pravém – ať už podle počasí, anebo situace. Protože tyhle kousky jsou jednoduše #ProKazdeTveJa. Pojďte se inspirovat podzimními outfity se mnou.

Manon v Paříži

První kousek, který mi při výběru pro podzimní focení padl do oka, byly tyto dlouhé elegantní košilové šaty. Manon mě nadchly svým nápaditým puntíkatým vzorem a bylo mi hned jasné, že s koženou bundou a kozačkami na platformě vykouzlím šmrncovní, a přitom pohodlný outfit. Co na těchto šatech zvlášť miluju, je šalamounské řešení jejich rukávů. Ačkoli jsou to „košilovky“ se vším všudy, originální stažení na gumičku umožní rukávy vyhrnout přesně tam, kam zrovna potřebuju. Zrovna se chystám na výlet do podzimní Paříže a tam Manon rozhodně nesmí chybět. Poetické, že?

Nohy až do nebe

Naprosto nejpohodlnější kalhoty, které mám, jsou Vito. Jsou navíc z tak kvalitního materiálu, že působí zároveň velmi elegantně. My, které navlastníme nohy až do nebe, víme moc dobře, jak takový široký střih s vysokým pasem dokáže s postavou zakouzlit. Jednoznačně top jsou v kombinaci s proužky – lodičkový výstřih a netopýří rukávy trička Yoko tvoří za mě hodně mladistvý look. Netajím se tím, že jsem barvičkový typ, takže outfit ráda oživím nějakou výraznou barvou. Někdy mi sice trvá, než vyberu ten správný odstín, ale u hořčicové bundy Adisa zrovna nebylo vůbec o čem přemýšlet.

Zachumlaná do podzimu

Tenhle kabátek je prostě můj podzimní miláček. Nemusím totiž zbytečně řešit, jestli vyrazím ven jen v mikině, anebo si mám vzít i bundu. Lerato hřeje tak akorát a má všechno, co v chladnějších dnech od kabátku očekávám: velkolepou kapuci, praktické kapsy, krásný střih, a nadto je neuvěřitelně příjemný, takže se vůbec nedivím, že na něj Bugačky nedají dopustit. Mně osobně nejvíc uchvátila červená varianta s puntíky, ale barevná škála je zrovna u Leratek dost bohatá, takže určitě najdete i tu svou.

Pohoda nejen na doma

Jsem kalhotový typ, a ráda se tím chlubím. Ummi jsou další z mých favoritů, které splňují to podstatné: jsou pohodlné a elegantní zároveň. Jo a… pokud jste to nezaznamenaly, tak já osobně u těchto kvituju zejména širší gumu v pase, která dokáže vymazat i větší oběd, jestli si jako rozumíme. :) A protože se i doma cítím ráda nejen pohodlně, ale i šik, oživila jsem černé kalhoty červeným tričkem Kayla. Nikdy nevíte, jaká nečekaná návštěva zrovna zazvoní. A asi se shodneme, že než začít panikařit před šatníkem, zatímco host stoupá po schodech, je lepší jít s klidem připravovat kávu.

Kabátek přes šaty i ke kalhotám

Obecně nosím spíš dlouhé kabáty, ale tahle letošní bugácká novinka je hotový skvost. Kabátek na podzim je must have, to se asi shodneme. Aisha svým střihem s efektem přesýpacích hodin zalichotí každé postavě. Délka je dostatečně univerzální, abyste v něm jednou vypadaly skvěle v oblíbených kalhotech a jindy zase mohly vzít kabátek přes šaty – třeba na ples nebo do divadla.

Buga mě provází jednoduše každý den. Máte to stejně? Pochlubte se svými outfity na Facebooku nebo Instagramu a připojte hashtag #ProKazdeTveJa.

Vaše Katka

Katka Říhová

Katka Říhová

Moderátorka, zpěvačka a máma malé Sofinky. Bugu si zamilovala, a tak není divu, že stala naší ambasadorkou.

Zpět do obchodu